uusintayrityksillä käyty ja niskaturvotus saatiin mitattua.
Se oli ekalla mittauksella 2.1mm ja toisella 2.0mm, jälkimmäisen mukaan se sitte laitto tiedot ylös. Nyt saa viikon jännätä, että soittavatko sieltä niistä veriseulan tuloksista.
Mut siis ei toi turvotus oo kuulemma ollenkaan huolestuttava ja ku se kuuli, että oon vasta parikymppinen nii se sano, ettei mun tarvi ollenkaan huolestua. Eli saankai mä sitte huokasta helpotuksesta.

Pikkunen oli kasvanu aika huimasti ja sano ultraaja, että vastaa mitoillansa jo viikkoja 14+0, tänäänhän siis menkoista 13+5, mut eipä tuo parin päivän heitto LA:ta mihinkään siirrä ja muutenki tarkempi koko selviää sitte rakenneultrassa. Veijari oli tänään paljon vilkkaammalla päällä ku viikko sitte. Se siellä heilutteli käsiä, yhessä vaiheessa se näytti siltä, että se olis vilkutellu siellä. Sitte yhessä vaiheessa näin ihan selvästi sen toisen käden sormetki. Sitte se taas laitto käden poskelle, ultraaja sanoki että taitaa tästä tulla haaveilijasielu ku aina käsi poskella,  mut oli se niin ihana katella ku toinen mukelteli. Vähä kateltiin taas rakenteita, mitä nyt tässä vaiheessa näkee niin kaikki näytti olevan kunnossa.
Ai niin ja istukka oli takaseinämässä. B-mitta 24.8.